PURE AS ICE
2022/2 Antrenör Temel Eğitim Programı Başvuruları Başlıyor.

  Antrenörlerin gelişimine katkı sağlamak ve çalışmalarına bilimin ışığı altında rehberlik etmek amacıyla hazırlanarak yürürlüğe giren Antrenör Eğitimi Yönetmeliğine göre Antrenör Eğitim Sistemi Temel (Teorik) ve Uygulama Eğitimi olarak 2 aşamadan oluşmaktadır.

 

Temel Eğitim uzaktan eğitim modeli ile Anadolu Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yürütülmektedir. Antrenörlük mesleğine adım atmak isteyenlerin ve mevcut antrenör belgesinin kademesini yükseltmek isteyenlerden muafiyet hakkı bulunmayanların, Antrenör Temel Eğitim ve Temel Eğitim sınavlarından başarısız olarak bütünlemeye kalan adayların başvuruları 09-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvurularını yapan adayların belirtmiş oldukları e-posta adresine referans numarası iletilecektir. Antrenör temel eğitim ve kayıt yenileme (bütünleme) sınav ücreti ödemeleri 09 Mayıs tarihinde başlayacak olup, 20 Mayıs 2022 saat 16:00' a kadar Ziraat Bankası Şube/Atm ve Mobil (Kurumsal Ödemeler/Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer ödemeleri) ödeme kanallarından gerçekleştirilmelidir.

 

Temel Eğitimde başarılı olan adaylar ilgili federasyonca açılacak olan uygulama eğitimine katılacak olup uygulama eğitimi ve sınavında başarılı olmaları halinde antrenör belgelerini alabileceklerdir. Temel Eğitimde uzmanlar tarafından hazırlanan dijital kitapların yanı sıra,  işitsel ve görsel olarak tüm  e-öğrenme materyalleri adayların hizmetine sunulacaktır. Anadolu Üniversitesi/e-Kampüs eğitim sistemi  üzerinden hizmetine sunulan tüm eğitim materyallerine erişim sağlanabilecektir.

 

Temel eğitim ve sınavından başarısız olarak bütünlemeye kalan adayların başarısız oldukları modüllerden, ilk kayıt tarihinden itibaren iki yıl içerisinde yapılacak sınavlara tekrar girebilme hakkı vardır. Temel eğitim sınavlarından başarısız olan adaylar için kayıtlar 09-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında  e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yenileme(bütünleme) başvuruları alınacaktır. Bütünlemeye kalan adayların e-Kampüs sistemi içerisinde yer alan eğitim materyallerine erişimi devam edecektir.

 

2022/1 Antrenör Temel Eğitim sınav sonuçları 11 Mayıs 2022 tarihinde ilan edilecektir. 2022/1 Antrenör Temel Eğitim sınavından başarısız olarak bütünlemeye kalan adaylar 11 Mayıs 2022 tarihinden itibaren başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

 

30 Mayıs - 18 Temmuz 2022 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi'ne (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriş yaparak sınav kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Sınav kaydı oluşturmak için herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Kayıt sırasında özellikle sınava hangi ilde katılacağınız bilgisini belirtirken çok dikkatli olunuz. Anadolu Üniversitesi aday işlemleri sistemi üzerinden sınav kaydı yapmayan kursiyerler sınava katılamayacaktır.

 

2022/2 dönemi sınav tarihi olan 21 Ağustos 2022 günü tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir.

 

Antrenör temel eğitim sınavına katılacak adaylara başarılar dileriz.,